Bezig met laden…

VOIP telefonie

VOIP TELEFONIE

WAT IS VOIP?

VoIP is de afkorting voor Voice Over IP. Dit betekend letterlijk “spraak over het internet”. Hierdoor wordt je bereikbaarheid veel groter, en zelfs locatie-onafhankelijk. VoIP4Me levert zakelijke telefonie, wat interessant is voor elk soort bedrijf.

Wat zijn de voordelen van zakelijk VoIP? Bellen via internet is goedkoper dan bellen via traditionele telefonie zoals ISDN. Gemiddeld 25% maar soms kunt u met VoIP tot 70% besparen op uw telefoonkosten. De kwaliteit van het signaal is ook beter bij Voice Over IP. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in HD te bellen (hoge geluidskwaliteit).

Een ander groot voordeel van bellen via internet is dat er meer dingen mogelijk zijn dan met bellen op de traditionele manier (via ISDN of analoog). Zo kan je overal waar je internet hebt bellen zoals op de zaak (thuiswerken). De thuismedewerker belt dan uit met het zakelijke telefoonnummer en kan inkomende telefoontjes ontvangen. Bij VoIP aansluitingen worden vaak ook functionaliteiten van een professionele telefooncentrale aangeboden zoals voicemail of doorschakelingen. Meestal gebeurd dit via Hosted VoIP (ook wel Hosted PBX of telefonie in de cloud genoemd).

Het aantal gesprekken dat tegelijkertijd plaats kan vinden met zakelijk VoIP over één netwerkverbinding is nagenoeg onbeperkt. Dit in tegenstelling tot een analoge verbinding waarbij u in gesprek bent als u aan het bellen bent (of bij ISDN-2 bij twee gelijktijdige gesprekken). Slechts de snelheid (bandbreedte) van de verbinding en het abonnement bij VoIP4Me beperkt het aantal gesprekken dat u tegelijkertijd kunt voeren.

Overal en altijd bereikbaar
100%
Nooit meer 'in gesprek'
100%
Geen centrale onderhoudskosten
100%
Eigen app
100%
Met de tijd mee
100%
Alles zelf online beheren
100%
Uitstekende gesprekskwaliteit
100%
Bespaar tot 70%
70%