Bezig met laden…

Telefoonnummers

TELEFOONNUMMERS

REGIONALE NUMMERS

Lokaal of regionaal? Het kan bij ons allemaal! Eenvoudig en per direct telefoonnummers claimen van heel Nederland. Wij hebben standaard veel telefoonnummers op voorraad. Maak snel je keuze, want straks is jouw unieke nummer misschien al weg!

Een nieuw nummerblok afnemen? Of een huidig nummerblok verhuizen? Alles is mogelijk bij ons!

LANDELIJKE NUMMERS

Werk je als bedrijf landelijk en niet regiogebonden? Dan kies je voor een 085 nummerblok. Deze telefoonnummers zijn niet verbonden aan een specifieke regio. Dit is prettig voor bedrijven met meerdere vestigingen in verschillende regio’s en/of doelgroepen die verspreid zijn over heel Nederland.

Wanneer je overstapt kan ook jij gewoon je telefoonnummer mee nemen, wij zorgen voor de verhuizing en overstap op het moment wanneer jij dat wilt! Het maakt niet uit bij welke provider je zit, alle vaste telefoonnummers van Nederland kunnen wij verhuizen, dit is geen enkel probleem.

NUMMERBEHOUD

Het ontstaan van een telefoonnummer is best uniek, vroeger had niet iedereen een telefoonnummer en waren er ook niet zo veel. Wij hebben zelfs klanten waarvan hun telefoonnummer al meer dan 100 jaar oud is, er kwam in de loop van tijd steeds een cijfer bij!

Wanneer je overstapt kan ook jij gewoon je telefoonnummer mee nemen, wij zorgen voor de verhuizing en overstap op het moment wanneer jij dat graag wilt! Het maakt niet uit bij welke provider je zit, alle vaste telefoonnummers van Nederland kunnen wij verhuizen dit is geen probleem.

INTERNATIONALE NUMMERS

VoIP4Me biedt internationale nummers in meer dan 50 landen!

Wordt er een vestiging in het buitenland opgericht? Dan kun je de telefonie bij VoIP4Me in Nederland simpel regelen.

Hierdoor heb je de vrijheid om je telefonie onder te brengen bij een Nederlandse aanbieder die je kent en vertrouwt, terwijl je klanten de lokale gesprekskosten betalen in plaats van internationale tarieven. Wel zo klantvriendelijk en vanaf nu heel makkelijk.

0800-NUMMERS

Een 0800 nummer wordt een servicenummer genoemd, de naam zegt het al, hiermee bied je telefonische service aan je klanten en deze klanten betalen geen gesprekskosten.

Bij een 0800 nummer zorg je ervoor dat klanten makkelijk contact met je opnemen, deze 0800 nummers worden vaak gebruikt bij informatie vraagbaak of wervingselecties van bedrijven. Ook grote klanten zoals de Nuon gebruikt een 0800 nummer over ons platform.

0900-NUMMERS

Een 0900 nummer wordt een servicenummer genoemd, de naam zegt het al, hiermee bied je telefonische service aan je klanten en deze klanten betalen een bedrag voor het contact.

Bij een 0900 nummer zorg je ervoor dat klanten contact met je opnemen en dat je zelf aan het contact wat verdient. Deze 0900 nummers worden vaak gebruikt bij een helpdesk of sales. Ook grote klanten zoals MSI Nederland gebruikt een 0900 nummer over ons platform.

Binnen Nederland mag je een 0900 nummer voor twee doeleinden gebruiken; bestaande klanten en nieuwe klanten. Wanneer je het nummer gebruikt als helpdesk voor bestaande klanten, dan is het maximum tarief toegestaan van 1 euro per gesprek, bovenop de reguliere gesprekskosten.Gebruik je een 0900 nummer voor nieuwe klanten, dan geldt een maximum tarief van 1,40 euro per gesprek of 0,90 eurocent per minuut.

Wil je een offerte?
Vraag hem hiernaast aan